Om oss

Daylight Nordic AB har agenturen för Solatube® dagsljussystem i Norden. Solatube® dagsljussystem uppfanns och lanserades på marknaden för över trettio år sedan. Solatube® dagsljussystem innehar många olika patent. Denna tubformade dagsljusanordning (TDD) / Ljustunnel är först på marknaden med att föra in dagsljus i mörka utrymmen dit dagsljus normalt inte når. Denna energieffektiva produkt har den bästa kvalitén och den mest avancerade tekniken som finns på marknaden idag.

Försäljning och distribution av vår ljustunnel / ljustunnlar sker i huvudsak via Daylight Nordic AB i Fjärås, varifrån vi servar den lokala marknaden och vårt växande nätverk av distributörer. Vi erbjuder våra kunder bästa möjliga kundservice genom att skräddarsy det energieffektiva dagsljussystemet Solatube® för den enskilde kundens behov.

Vi har ett nära samarbete med arkitekter, entreprenörer och fastighetsutvecklare och hjälper dem att bygga in dagsljus i sina projekt. Detta medför inte bara en bättre arbetsmiljö för personalen, utan gör det även möjligt för företagen att bidra till en bättre och renare miljö.

Organisationer vi har valt att stödja klicka här.